Egy idegen egy levelet nyom a lányával vásárló édesanya kezébe. Amikor kibontja, az ájulás kerülgeti!


Az anya éppen lányával, Emmával vásárolt, amikor egy idegen a kezünkbe nyomott egy borítékot, amelyre csak annyit írtak: “nyisd ki”!

A történetet a nő lánya osztotta meg a közösségi oldalát. A gillinghami szupermarketben vásároltak, amikor egy férfi lépett oda hozzájuk, és átadta nekik a borítékot. Az arcát nem látták, mert gyorsan eltűnt a tömegben.

Nem tudták mire vélni a dolgot, de kinyitották a borítékot, amelyben egy cédulát találtak. Az alábbi szövege állt rajta:

„Ez egy véletlenszerű, kis jó tett… nem kell viszonoznod, de adj cserébe némi kedvességet másoknak.” John. (Az üzenetben 50 fontot is találtak a cetlibe hajtogatva.)

Emma posztjában leírja, hogy nagyon jól esett nekik ez a kedvesség és nagyvonalúság, mert nemrég halt meg a testvére, és el kellett temetniük, és nem volt elég a fájdalom, a temetésre nem volt elég pénzük, azon gondolkoztak, honnan szerzik meg a fennmaradó összeget.

A lány tolmácsolta az érzéseiket, hogy az ismeretlen egy kis fényt csempészett a legszomorúbb és legsötétebb napjaikba, ezért teljes szívükből hálásak! Így számukra ez egy véletlenszerű jótettnél sokkal de sokkal több volt –  zárta elérzékenyül szavait Emma.Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)