100 kiló fölé hízott a néhai Ken Baba a karantén alatt. Így néz ki jelenlegA brit Ken Baba az elmúlt években külső megjelenésével rendszerint sokkolta a világot. Ahogyan arról korábban már mi is írtunk Rodrigo Alves-ből hivatalosan is Jessica Alves lett, ugyanis egy nemátalakító műtét keretein belül eltávolíttatta a péniszét és büszkén vallja, hogy élete a plasztikáztatás mellett másból sem áll, mint hogy sminkeli magát, plázázni jár, egészségesen eszik és a divattal foglalkozik.

A múlt hónapban például keblei és feneke újult meg, most pedig kiderült, a néhai Ken babát ismét műteni kellett. A világhírű celebritás kedden ismét kés alá feküdt, ugyanis a gyomrának a háromnegyedét el kellett távolítani, mert a hormonterápia hatására az étvágya drasztikusan megnőtt, az anyagcseréje pedig nagyon lelassult.

Így eshet meg az is hogy az utóbbi hetekben szinte már felismerhetetlenül festett képein, a hízás pedig odáig fajult, hogy a néhai Ken több mint egy mázsát nyomott a mérlegen. Az élő Barbie hosszú hónapok után így hagyta el a karantént: arca szétesett, látszólag jó pár kilót fel is szedett. És ez utóbbi csak rosszabb lett.

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1586) elgondolkodtató (100) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)