" Könnyekig meghatotta a szülőket fiuk tette. Megspórolt pénzéből kifizette szülei lakáshitelét ~ A retro klub hivatalos oldala

Könnyekig meghatotta a szülőket fiuk tette. Megspórolt pénzéből kifizette szülei lakáshitelétNagyon szép gesztus, a szülők méltán lehetnek büszkék fiukra.

Joey Trombone egy tehetséges fiatalember, aki mobil applikációk fejlesztésével, kitalálásával foglakozik már diákévei óta. Néhány éve kidolgozott telefonján egy applikációt, a Videoshopot, amely a videók feldolgozásában játszik szerepet, és amiért szép kis summához jutott. Szülei mindig szerényen éltek, de nagyon dolgos emberek voltak, akik mindenféle munkát elvállaltak. Még mindig a vállukon nehezedett a jelzáloghitelük, amit Joey karácsonyi ajándékként kiegyenlített. Egy levelet adott szüleinek, amelyben ez állt: „A házatok ki van fizetve. Boldog Karácsonyt, Joe.” Amikor a szülők felfogták, hogy mit is ír a fiuk, azonnal sírva fakadtak.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate