-

5 női keresztnév, akiket hatalmas balszerencse kíséri az életben! Ugye te nem vagy köztük?A nevünket természetesen nem mi választjuk meg, de nagyon sok mindent elárul rólunk az, hogy hogy hívnak. A névelemzések alapján az egész sorsunk kiolvasható a nevünkből.

Az alábbi keresztnevű nők egész életükben balszerencsések lesznek!


1.Alexandra

Nagyon erős karakter, vezető személyiség, és határozott. Ezek a jellemvonásai viszont gátolják abban, hogy mély érzelmi kapcsolatot alakítson ki, nagyon nehezen mutatja ki érzéseit.


2. Diana

Azok a nők, akiket Dianának hívnak igen alacsony önbecsüléssel rendelkeznek. Párkapcsolat terén is sok negatív tapasztalatuk van, éppen ezért nehezen tudnak bízni az emberekben. Lehetséges, hogy magányosan fog élni inkább.


3.Tatiana

Nagyon elbűvölő, és vonzó, de sok férfi nem tudja komolyan venni, csupán futó kalandnak tekinti. Sok kapcsolaton lesz túl, míg végre megtalálja az igazit, azonban még így is sem lesz boldog, mert állandóan szorongani fog.


4.Elvira

Bonyolult természetű, és önző, mindent megtesz azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Sok mindent megígér, de ennek felét sem tudja teljesíteni. Egy nagy változás vár rá, ami teljesen átalakítja az életét.


5.Tamara

Nagyon becsületesek a Tamara nevű nők, és soha nem tudják megbocsátani, ha partnerük hibázott, vagy át akarta verni. Állandóan gyanakszik, és inkább befelé fordul, így nem sok esélye van, hogy élete szerelme rátaláljon.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate