-

Ami ebben az elhagyott orosz sóbánya belsejében rejtőzik, az a LEGUTOLSÓ dolog, amire valaha is számítanál.Valljuk be őszintén, nem igazán töltünk sok időt azzal, hogy azon gondolkodjunk, mi történik a talpunk alatt. De esetenként ez hiba, mert ez az a hely, ahol a világ néhány legnagyobb titka rejtőzik. Talán éppen a saját kertedben.

Egy orosz fotós történeteket hallott egy közeli elhagyott sóbányáról, miszerint megszámlálhatatlan csodát tartalmaz. Szkeptikus volt először, de amikor elment, hogy megnézze, nem hitt a szemének.

650 méterrel a felszín alatt, a kis városban, Jekatyerinburgban(Oroszország), valami csodálatos vár, hogy felfedezzék.

Van egy kis része a bányának, amely még mindig aktív. Annak érdekében, hogy meglátogathassuk, be kell szerezni egy speciális engedélyt a kormánytól.

Szerencsénkre, a fotós, Mikhail Mishainik megkapta az engedélyt, és hozzáférést kapott ehhez a csodálatos barlanghoz.

Mikhail azt mondja, hogy bár a barlang szép, de nagyon veszélyes. Nagyon könnyű eltévedni, és úgy érzi, állandóan szomjas, a só részecskéi miatt, amely kitölti a levegőt.

A barlang több száz mérföldnyi szakaszon húzódik a felszín alatt. Mikhail és barátai az éjszakát a bányában töltötték és még közel sem tudták felfedezni az egészet.

Olyan, mint utazás egy másik bolygóra! Szeretném meglátogatni a bányát, de hála Mikhailnak, nem kell elmenni érte Oroszországig!

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate