-

Az egyedülálló anya örökbefogadott egy testvért a fiának – Ledöbbent, amikor kiderült, hogy kié a gyerekAmikor Katie Price házassága véget ért, mindössze 30 éves volt, ám ahelyett, hogy az önsajnálat pocsolyájában fetrengett volna, ezt egy esélynek tekintette egy izgalmas újrakezdéshez.

Új otthonba költözött, munkát váltott és eldöntötte, hogy örökbefogadásra adja a fejét. Nem sokkal később felkereste egy örökbeadással foglalkozó munkatárs, aki egy kórházban hagyott 4 napos babáról mesélt neki. Nevet nem adtak a picinek, ezért Katie Grayson-nak nevezte el.

A gyermek 11 hónapon keresztül vele volt, mire véglegesíteni tudták a határozatot a biológiai szülőkkel és Grayson-t hivatalosan is a fiának hívhatta őt.

Azonban a sors hamarosan egy másik babát is az útjába sodort, korábban, mint azt gondolta volna. Egy olyan csöppségét, aki a fia és az ő életét is sok szempontból megváltoztatta.

Katie igazán élvezte az anyaságot és elég hamar eldöntötte, ismét örökbefogad egy gyermeket, egy testvért Grayson-nak.

Csupán egy hónap telt el, amikor újabb hívást kapott egy újszülött kislányról, akit ugyanabban a kórházban hagytak, mint egykor Grayson-t. Hamarosan a kis Hannah Katie-vel és Grayson-nal hazatért.

Csak ekkor vizsgálta meg Katie a kicsi csuklóján lévő karkötőt, amelyen ugyanannak a nőnek a neve állt, aki Grayson anyukája is volt. Katie megvizsgálta Hannah kartonját és a DNS tesztet megpillantva látta, hogy a kislány biológiai édesanyja egy és ugyanaz Grayson-éval. Ez azt jelentette, hogy a két kicsi valójában féltestvérek.

A sors is azt akarta, hogy a két gyermek egymás mellett, jó kezekben nőhessen fel.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate