-

“Viszlát, kislányom!” Az apa utolsó puszijával búcsúzik gyermekétől, akit az anyja ölt megEgy édesapa utolsó pusziját adhatta búcsúzásképpen két éves kislányának, aki kórházi ágyán haldoklott. A gyermek édesanyját és annak új szeretőjét letartóztatták a kicsi tragikus halálának okozása miatt.

Senad Kardasevic-nek egy utolsó puszira maradt csak lehetősége, mielőtt két éves lánya, Arina elhunyt a két nappal azelőtt elszenvedett sérülései miatt.

Az anyát, Sanda Alibabic-ot gyanúsítják a kislány halálra ütlegelésével, amelyet barátjával közösen hajtottak végre szlovéniai otthonukban.

Szörnyű hírek

A volt férj, Senad éppen úton volt, hogy meglátogassa Arina-t, amikor telefonhívást kapott egy orvostól, miszerint a kislánya kórházban fekszik, intenzív osztályon.

Az anya, Sanda hívta fel a mentőket azzal a bejelentéssel, hogy a gyermek balesetet szenvedett, mert nekiszaladt a radiátornak.

A kisgyermeknek nagy fájdalmai voltak, több csontja is eltörött és nagyon csúnya zúzódások borították a testét. Az arca meg volt duzzadva és azonnali ellátásra szorult. Az orvosok gyanakodtak a párra és felhívták a rendőrséget.

Az egész nemzet gyászol

A képen az egész ország ledöbbent. Az apa, Senad a kislány ágya mellett áll, puszit nyom a kezére. A kicsi testén számtalan kötés, csövek lógnak ki belőle és lélegeztető gépen van. Az emberek igazságért kiáltottak.

Arina, kórházba szállítása után két nappal később elhunyt. A párost letartóztatták és gyilkosság vádjával elítélték.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate