-

Belehalt a bánatba egy hattyú, miután fiatalok téglával törték össze a tojásait



Holtan találtak egy hattyút a fészke mellett, miután néhány kamasz kővel és téglával dobálta meg a fészkét, és összetörték a tojásait. Azt feltételezik, hogy a madár a bánatba pusztult bele, miután hosszú napokig el sem mozdult a három tojás mellől, ami megmaradt a hatból.

A madarat megfigyelő természetvédők szerint a hattyú napokig nem hagyta el a fészkét és egyedül maradt bánatával, miután a párja elhagyta a fészket. Az állatvédők szerint, akik rátaláltak az elpusztult nőstényre, a hattyú halálát az okozta, hogy megszakadt a szíve bánatában.

A Daily Mail beszámolója szerint szemtanúk látták, ahogy a suhancok kövekkel és téglákkal dobálták meg a hattyúpár fészkét Manchesterben május 20-án. A szívszorító képek azóta bejárták a világhálót.

A fészket a kacsák és a környékbeli kutyák is háborgatták, és további két tojást összetörtek, így a hatból végül csak egy maradt épségben.

Több esetben is előfordult már, hogy egy hattyú elpusztult, miután elvesztette a párját, hiszen ezek a madarak egy életre választanak társat.

A hattyúk átlagos élettartama egyébként 20-30 év.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate