Borzasztó halált halt a 3 éves kicsi a 60 fokos autóban, míg szülei a klímás lakásban aludtakAz eset önmagában megrendítő, azonban a történteket nagyon nehéz lesz tisztázni, mivel a szülők, a 21 éves Brandi Burks és a 20 éves Dakota Fowler egy igen ellentmondásos történetet adtak elő a rendőrségnek, és számos részlet tisztázatlan.

Azt mondták, hogy a kisfiú éjfélkor elaludt, ők pedig másnap délután háromkor ébredtek föl, ekkor azonban már a kicsi sehol sem volt.

A helyszínre érkező rendőrök ugyanakkor azonnal megtalálták a kis holttestet a felforrósodott, 60 °C-os autóban. Nem tudták megválaszolni azt az igen lényeges kérdést, hogyan kerülhetett a kisfiú a zárt autóba, és ki vigyázott rá addig, amíg ők aludtak.

A rendőrség jelenlegi álláspontja szerint nem szándékosság, hanem emberi hanyagság okozta a kisfiú halálát. A helyi seriff ugyanakkor elmondta, hogy a szülők a tárgyalásig előzetes letartóztatásban lesznek. Számos részlet tisztázatlan, és tartanak attól, hogy a szülők hátráltatnak a nyomozást, vagy befolyásolnák a tanúkat…

Nyugodjon békében szegény kis csöppség!

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (791) érdekességek (931) fejtörő (59) megható (245) megrázó (62) recept (374) viccek (121)