-

Évek óta teszek csipeszt az autómba – Ha megérted az okát, azonnal kipróbálod te is!A csináld magad projektekkel gyakorlatilag mindent terméket ki lehet váltani, amit a boltok polcain beszerezhetünk, csupán némi időt és energiát igényelnek. Amit magunknak készítünk, ráadásul egyedi, személyre szabott és gazdaságosabb is.

Semmi kifogással nem élhetünk az ellen, hogy ezt a szuper, házi készítésű autóillatosítót ki ne próbáljuk. Csupán néhány egyszerű, bármely háztartásban megtalálható dologra lesz szükség.

Okkal nem kedveljük, ha kellemetlen szag járja át azokat a zárt tereket, ahol napjaink nagy részét eltöltjük. Azonban ez szinte kikerülhetetlen, ha az ember főz, takarít, étkezik, esetenként dohányzik is ezeken a helyeken.

Gyakran az autónkban is eltöltünk napi 3-4 órát is és esetenként étkezünk is benne, nem beszélve az említett cigarettafüstről. Ha szeretnéd, hogy az autód mindig kellemes illatot árasszon, ne kelljen sokat költened, sőt lényegében semmit, akkor ezt a trükköt neked találták ki.

A következő autóillatosító ellentétben a bolti változatokkal nem áraszt túl tömény és éles illatot, sokkal inkább kellemessé és frissé varázsolva a légteret. Alkalmazhatod kocsiban és az otthoni helyiségekben is.


Ezekre lesz szükséged:


- 50 ml ruhaöblítő (tetszés szerinti illat)

- 200 ml forró víz

- 1 cl szódabikarbóna

- Spricnis flakon


A szódabikarbónának nagyszerű dezodoráló hatása van és nemcsak elfedi, de semlegesíti is a szagokat az öblítő illata pedig folyamatosan fenntartja a frissesség érzését.


Alkalmazás:


Keverd össze alaposan a hozzávalókat.

A spricnis flakont töltsd fel a keverékkel és permetezd be vele a választott helyiség légterét.

Ne felejtsd el minden használat előtt jól felrázni.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate