Évek óta teszek csipeszt az autómba – Ha megérted az okát, azonnal kipróbálod te is!A csináld magad projektekkel gyakorlatilag mindent terméket ki lehet váltani, amit a boltok polcain beszerezhetünk, csupán némi időt és energiát igényelnek. Amit magunknak készítünk, ráadásul egyedi, személyre szabott és gazdaságosabb is.

Semmi kifogással nem élhetünk az ellen, hogy ezt a szuper, házi készítésű autóillatosítót ki ne próbáljuk. Csupán néhány egyszerű, bármely háztartásban megtalálható dologra lesz szükség.

Okkal nem kedveljük, ha kellemetlen szag járja át azokat a zárt tereket, ahol napjaink nagy részét eltöltjük. Azonban ez szinte kikerülhetetlen, ha az ember főz, takarít, étkezik, esetenként dohányzik is ezeken a helyeken.

Gyakran az autónkban is eltöltünk napi 3-4 órát is és esetenként étkezünk is benne, nem beszélve az említett cigarettafüstről. Ha szeretnéd, hogy az autód mindig kellemes illatot árasszon, ne kelljen sokat költened, sőt lényegében semmit, akkor ezt a trükköt neked találták ki.

A következő autóillatosító ellentétben a bolti változatokkal nem áraszt túl tömény és éles illatot, sokkal inkább kellemessé és frissé varázsolva a légteret. Alkalmazhatod kocsiban és az otthoni helyiségekben is.


Ezekre lesz szükséged:


- 50 ml ruhaöblítő (tetszés szerinti illat)

- 200 ml forró víz

- 1 cl szódabikarbóna

- Spricnis flakon


A szódabikarbónának nagyszerű dezodoráló hatása van és nemcsak elfedi, de semlegesíti is a szagokat az öblítő illata pedig folyamatosan fenntartja a frissesség érzését.


Alkalmazás:


Keverd össze alaposan a hozzávalókat.

A spricnis flakont töltsd fel a keverékkel és permetezd be vele a választott helyiség légterét.

Ne felejtsd el minden használat előtt jól felrázni.


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1412) elgondolkodtató (71) érdekességek (1087) fejtörő (67) megható (263) megrázó (67) recept (396) viccek (129)