-

Kislánya hegéről készített képet az apuka, de arra nem számított ami lett belőle!Mi zavar téged legjobban magadon? Biztosan el akarod takarni, rejteni a világ elől valamilyen módon, hogy senki ne vegye észre és méregessen miatta hosszasan. Azonban nagy valószínűséggel te sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítasz neki, mint bárki más a világon.

Vegyük példának okáért a hegeket. Teljesen természetes dolog egy sérülés vagy műtét után, ám annak, aki viseli, bizonyára zavarba ejtő dolog.

Egy szerencsétlen lány története:

Egy fiatal lány, aki a nyakán visel ilyen heget, nagyon szégyelli magát miatta. A heg egy operáció után maradt a bőrén. A lánynak Chiari-szindrómája volt, amelyet műtéttel hoztak helyre. Ez a rendellenesség azzal jár, hogy az agyszövet betüremkedik a gerincvelői régióba.

A lány koponyáját lényegében fel kellett nyitni és stabilizálni az agyszövetet. Sajnálatos dolog, mégis azt gondoljuk, micsoda bajnok ez a lány.

Sajnos ő nem így vélekedik róla. Soha nem meri felkötve hordani a haját, nehogy meglássák a heget.

Édesapja úgy gondolta, hogy tennie kell valamit a helyzettel. Annak érdekében, hogy megváltoztassa a lánya gondolkodását, a Twitter-hez fordult segítségért.

Az édesapa akciója:

“A lányom (12) nem meri felkötve hordani a haját, mert egy heg van a nyakán. Úgy gondolja, hogy csúnya és fél attól, mit gondolnak majd róla az emberek. Szerintem viszont nagyon menő. Megtennétek, hogy bebizonyítjátok neki, nem csak az apukája gondolkodik így? A lájkokat és a kommenteket is nagyon nagyra értékelem. Köszönöm!” – írta az apuka.

A tweet azonnal szárnyra kapott és futótűzként terjedt tovább. Több, mint 60.000 megosztást és több, mint 223.000 kedvelést kapott. Az emberek továbbá bíztató kommenteket írtak a lánynak a hegével kapcsolatban.


Többek között ilyen kommentek születtek…

“A hegek a fizikai és szellemi erő jelei. Azt mutatják, hogy a lányod egy harcos. Amellett nagyon menő is.”

“Azok, akik megszólják, nem érdemelnek egy percet sem az életedből. Kösd fel a hajad és mutasd meg a menő hegedet nagylány!”

A legnagyobb hatást pedig valószínűleg azok a kommentek érték el, amelyekben az emberek saját hegeikről küldtek képet, sőt voltak, akiknek ugyanúgy a nyakán volt. Így a lány nem érezte magát egyedül a problémájával.

Milyen ötletes megoldás egy szerető édesapától. Ne szégyelljük tökéletlenségeinket!


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate