-

Így köszöntötte fel a születésnapján Jakab Péter Orbán Viktort... Ezért vajon mekkora büntetést kap?Rónai Egon vendége volt az ATV műsorában Jakab Péter, aki érdekes módon köszöntötte fel Orbán Viktort annak 58. születésnapján.

„Sok erőt és jó egészséget kívánok neki – a Szegedi Csillag börtönben maximum” – mondja a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke.

Azért is használta ezt kifejezést a politikus, mert arra a jelenetre utalt, amikor Kövér László elvette tőle a szót az országgyűlési ülésen, amikor azt mondta, "fizessenek meg a tolvajok."

A politikus szerint nem maradhat következmények nélkül, hogy minden létezőt, mozdíthatót, vagy éppen nem mozdíthatót – például az egyetemeket – elvesz a kormány. Szerinte végre az asztalra kell csapni 30 év után, sőt, felborítani az asztalt, azaz rendszert váltani.

„Mert mindenkinek, aki kiszolgálta ezt a rendszert és jogsértést követett el, bizony fizetnie kell a tetteiért, még Orbán Viktornak is – teszem hozzá” – magyarázta Jakab Péter.

"Amikor Kövér László elveszi a szót, akkor valójában nem engem némít el, hanem üzen mindazon választópolgároknak, akik kritikát mernek megfogalmazni a rendszerrel kapcsolatban” – mondta a Jobbik elnöke.

Jakab Péter egyébként ma jelent meg a Mentelmi bizottság előtt, ugyanis legutóbbi ficsúros beszólása 10 millió forintjába fájt a pár első emberének, aki nem volt hajlandó annyiban hagyni a dolgot, ám nagyon úgy néz ki, hogy minden próbálkozása ellenére marad a Kövér László által kiszabott giga büntetés.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate