-

Kiderült a nagy titok Palik Lászlóék házasságáról és a különválásról


Budapest – Háromszor nősült és háromszor ment tönkre Palik László házassága. Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének úgy tűnik, nincs szerencséje a frigyekkel, bár Marsi Anikó és Palik László egyszer már újrakezdték.

Tegnap számoltunk be róla, hogy bár eddig úgy tűnt, a tévés álompár jól bírja a köztük lévő, kontinenseken átívelő távolságot, a jelek szerint ez mégsem tett jót a kapcsolatuknak. Lapunk egyik informátora ugyanis kiszúrta, hogy amióta Palik László újra Magyarországon van, nem a feleségével lakik, különköltöztek.

Marsi Anikó és Palik László 2005 óta házasok és idáig úgy tűnt, kapcsolatuk állja az idő próbáját, ám egyre több olyan információ keringett a pár körül, hogy sokasodnak a problémák és évek óta nem felhőtlen a két kisfiút nevelő házaspár kapcsolata.

– A probléma nem újkeletű, de időről-időre sikerült leküzdeni a gondjaikat, hisz mindketten ugyanolyan fontosnak tartják a családot és szerették volna a sajátjukat is egyben tartani. Ez egy ideig sikerült is, ám a megoldatlan konfliktusok ott lapultak a mélyben – mesélte lapunknak egy, a párhoz közel álló ismerős.

Ezt támasztja alá az is, hogy Palikék egyszer már szakítottak, még az esküvőjük előtt. Egy év után vetettek véget a kapcsolatnak, ám nem bírták sokáig egymás nélkül. Kibékültek, majd oltár elé álltak.

– Laci komolyan gondolta, amit az első találkozásukkor mondott Anikónak, és amit ők is többször elmeséltek, hogy egy nap Anikó lesz a felesége – tette hozzá az informátor.

Paliknak már van némi rutinja házasság terén. A műsorvezetőnek Anikó ugyanis már a harmadik felesége, noha előző házasságairól nagyon keveset tudni. Az első felesége egy színésznő volt és a házasságuk nagyon rövid ideig tartott. A második felesége ügyvéd volt, amikor megismerkedtek, tőle született Julcsi nevű lánya, az ex azóta befolyásos bírónő lett, viszonyuk azóta is jó.

– Nyolcéves koromtól az anyukám és az apukám külön élték az életüket – mesélte néhány éve Palik legidősebb gyermeke, Julcsi a Story magazinnak. – Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy elváltak, mert bár jogilag és technikailag ez történt, sosem éreztem, hogy csonka családban lennék. Fantasztikusak a szüleim, a mai napig szeretik egymást. Két intelligens ember lévén, időben felmérték, nekem is jobb lesz, ha nem együtt folytatják,

Hogy a mostani szakítás végleges lesz-e vagy ismét visszatalálnak egymáshoz és sikerül újra megoldaniuk a problémáikat, talán még ők maguk sem tudják, a párterapeuta szerint azonban erre is megvan az esély.

– Ennyi idő után már felgyülemlik annyi megoldatlan konfliktus, amit szakember nélkül már nehéz egy párnak megoldani. Ha van még közös érték, amire tudnak alapozni és legalább az egyikük akarja ezt a kapcsolatot, akkor egy szakemberrel jó esélyük van ismét megoldást találni a gondjaikra – fejtette ki a Blikknek Rist Lilla párterapeuta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate