-

Emlékszel még Király L. Norbira az X-Faktorból! Leesik az állad, ha meglátod milyen izompacsirta lett belőle!Király L. Norbert nevét 2010-ben ismerhette meg a nagyérdemű, amikor feltűnt az X-Faktor tehetségkutató showműsor színpadán, amikor Joe Cocker-től előadta a nagy klasszikust, a You Can Leave Your Hat On című dalt.

Norbi végül az élőshowig menetelt mentorával, Keresztes Ildikóval és végül a harmadik helyen végzett. Az X-faktor által sokan megismerték a nevét és az ott elhangzott dalaiból megjelent egy platinalemez is.

Azóta eltelt 11 év és Norbi merőben megváltozott, a vékony, beesett arcú, kicsit furcsa, de nagyon szerethető fiúból egy erős, izmos, tetovált srác lett.

Úgy tűnik, hogy sok más X-Faktoros társával ellentétben őt nem szippantotta be az influencer élet, ugyanis az Instagramon 921 ember követi, ami ebben a szakmában kevésnek számít és nem is posztol túl gyakran.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate