-

Ombre fal az új őrület! Mutatjuk hogy csináld lépésről-lépésre, ha egyedi otthonra vágyszHa meguntad már az egyszínű fehér falat, de az erős színektől is idegenkedsz, fesd színátmenetesre. Ez a kék árnyalatokban pompázó fal nagyon hangulatos, próbáld ki te is! Jól mutathat a konyhában, fürdőben, de akár a gyerekszobát is megszabhatja!


Mire lesz szükséged hozzá?


festőhenger

erősebb ecset

puhább ecset

papír ragasztószalag

3 veder különböző színárnyalatú festék


Munkafolyamat:


1.Az első, és legfontosabb lépés, hogy letisztítod a falat a portól, szennyeződésektől, és a papír ragasztócsíkkal leragasztod az ajtókeretet, kapcsolókat.

2.A plafon alatti részt hagyd meg fehérre, majd közvetlenül alatta fesd a lehető legvilágosabb árnyalatra. Alig legyen egy kevés eltérés a fehértől.

3.Az alap festékhez keverj több-kevesebb fehéret, és így kapod meg a különböző színárnyalatokat. Egyszer keverd ki az árnyalatokat, és csak utána fogj neki a festésnek.

4.Lefelé oszd négy részre a falat, majd átmenetesen használd a különböző árnyalatokat. A legalsó rész legyen a legsötétebb.

5.A legnehezebb rész az, amikor a színátmenet megfestésre kerül sor, hiszen úgy kell egyik színből átívelni a másikba, hogy az ne képezzen éles határt. Kicsi, és figyelmes mozdulatokkal fesd a színátmenetes részt.

6.Nézd meg az alábbi videót, és eltanulhatsz belőle egy-két technikai malőrt.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate