-

Orbán Viktor “Halálos vírus támadt a világra, de mi magyarok összefogtunk” – Ezt üzente mindenkinek Orbán ViktorOrbán Viktor Facebook-oldalán mondott köszönetet.

Magyarország miniszterelnöke egy videóban mondott köszönetet és fejezte ki tiszteletét a mindennapi hősöknek, amiért az országnak sikeresen sikerült legyőznie a koronavírust.

Nehéz időszak áll mögöttünk. Egy halálos vírus támadt a világra, de mi magyarok összefogtunk és legyőztük a járványt. Amikor nagy a baj, Magyarországon hősökből sosincs hiány. A ma hősei az orvosok, az ápolók, a mentősök; akik nap mint nap szembenéztek a veszéllyel– kezdte a Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A kormányfő ezen kívül megfogalmazta, hogy hálás a pedagógusoknak is, akik a gyermekek oktatását tartották szem előtt. “Köszönet az édesanyáknak, akik megadták gyermekeiknek az otthon biztonságát” – mondta a videóban. Majd köszönetet az áruszállítóknak, a bolti alkalmazottaknak, gyári dolgozóknak és gazdáknak is, amiért a “legnehezebb órákban is működtették az országot“.

“Tisztelet a mindennapok hőseinek. Sok millió magyar nevében mondom: köszönjük” – zárta sorait Orbán Viktor.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate