-

Ronaldo újabb nagy hisztijétől hangos az internet: ezt művelte a focistaVasárnap a veretlen hollandok mellett a címvédő portugálok is búcsúztak. 1-0-ra kaptak ki Belgiumtól. A vereség különösen fájó lehetett, hiszen a belgák ezt a sikert egyetlen kaput eltaláló lövéssel hozták le. C. Ronaldo sem bírta a végét idegekkel.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a karszalagon áll bosszút mérgében a világklasszis játékos. Március végén tört ki hasonló hisztiben, amikor a Szerbia–Portugália vb-selejtezős meccs 93. percében, a holland Danny Makkiele nem adta meg a szabályos gólját.

Akkor nagyot tévedett a bíró, hiszen a labda túljutott a gólvonalon, mégsem ítéltek gólt. VAR nem lévén, maradt a 2-2-es döntetlen, amit nagyon nehezen viselt a portugál.

2016-ban igaz nem vágott semmit sem a földhöz, de jól emlékszünk rá, hogy Dzsudzsák Balázs második megpattanós gólja után kezdett el őrjöngeni.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate