Ronaldo újabb nagy hisztijétől hangos az internet: ezt művelte a focistaVasárnap a veretlen hollandok mellett a címvédő portugálok is búcsúztak. 1-0-ra kaptak ki Belgiumtól. A vereség különösen fájó lehetett, hiszen a belgák ezt a sikert egyetlen kaput eltaláló lövéssel hozták le. C. Ronaldo sem bírta a végét idegekkel.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a karszalagon áll bosszút mérgében a világklasszis játékos. Március végén tört ki hasonló hisztiben, amikor a Szerbia–Portugália vb-selejtezős meccs 93. percében, a holland Danny Makkiele nem adta meg a szabályos gólját.

Akkor nagyot tévedett a bíró, hiszen a labda túljutott a gólvonalon, mégsem ítéltek gólt. VAR nem lévén, maradt a 2-2-es döntetlen, amit nagyon nehezen viselt a portugál.

2016-ban igaz nem vágott semmit sem a földhöz, de jól emlékszünk rá, hogy Dzsudzsák Balázs második megpattanós gólja után kezdett el őrjöngeni.


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1589) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)