-

Szegedi Fecsó és barátnője szakítottak, Bea mindenről kitálaltBár sokáig úgy tűnt, Szegedi Fecsó a válása után rátalált a szerelemre, most kiderült, a kapcsolata kedvesével, Beával mégsem volt felhőtlenül boldog: a fiatal édesanya a közösségi oldalán rántotta le a leplet arról, hogy szerinte hűtlen volt párja.

Rengeteg közös fotó, utazások, szerelmes pillanatok: lubickolt a boldogságban új kedvesével Szegedi Fecsó, legalábbis ezt gondolták a rajongók. A pár rendszeresen osztott meg romantikusabbnál romantikusabb képeket, ám a szemfüles követők kiszúrhatták, hogy Bea oldaláról nemrég eltűntek ezek a bejegyzések. Sőt, a modell úgy döntött, nem titkolózik a követői előtt, hanem nyíltan kitálal: szakított Fecsóval, mivel óriásit csalódott benne.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin” – fogalmazott Bea a 24 órán át látható Instagram-posztjában, amelyre több követője azonnal válaszolt: sokan próbálták vigasztalni és támasz nyújtani neki. Ám volt, aki az üzenetében árulta el a modellnek, hogy volt párja vele csalta meg, s akadt olyan is, aki leírta Beának, hogy „heti rendszerességgel intézett lányokat” Fecsónak.

Bea ezen kívül azt is megmutatta az Instagramon, hogy Fecsó a hűtlensége ellenére továbbra is kitartana mellette: ő ugyanis nem törölte az összes, Beával készített fotóját a közösségi oldaláról, sőt, egy rövid üzenetben azt is tudatta volt kedvesével, hogy hiányzik neki.

Szegedi Fecsó szerelmi élete eddig sem volt botrányoktól mentes: Vasvári Vivien még tavaly előtt, nyáron vetett véget gyermeke édesapjával való kapcsolatának, ám a válófélben lévő felek között hatalmas vita robbant ki a pénz miatt. Nem sokkal később – bár még javában zajlott a válása – a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert luxusférj már a jövőjét tervezgette a nála 16 évvel fiatalabb szerelmével, Kiss Viviennel, akivel aztán szintén zátonyra futott a kapcsolata.

Beát tavaly ismerte meg, s úgy tűnt, a fiatal édesanya mellett végre rátalált az igaz szerelemre. Egy közös interjú során meséltek kapcsolatuk történetéről: Fecsó az Instagramon figyelt fel az Aranypart egykori játékosára, akinek sokáig udvarolt, mire a modell végre beadta a derekát. Aztán elkezdtek randevúzni, ám a koronavírus miatt nem volt túl sok lehetőségük erre, februárban azonban kettesben elutaztak Mexikóba. Bea ráadásul a karjára is tetováltatta szerelme nevét, emellett már közös gyermeken is gondolkodtak.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate