-

6 éves kislányt raboltak el a saját házuk elől. Videón a szörnyű pillanatok.Egy 6 éves kislányt a ház udvarából raboltak el. Az elkövető egy 40 éves férfi volt. A rendőrség kamerája mindent rögzített.

Az esemény LouisVille-ben (USA) történt. A hatéves kislány épp a ház előtt biciklizett. Hirtelen megállt mellette egy autó. A sofőr kiugrott, megragadta a gyermeket majd berántotta a kocsiba és elhajtott. A szomszéd látta az eseményeket és azonnal a kocsi után rohant, de nem tudta megfékezni az elkövetőt. Szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy megjegyezze az autó rendszámát.

Noha ezt csak részlegesen sikerült, a rendőröknek a típus és a rendszámtöredék ismeretében sikerült beazonosítaniuk az autót és a tulajdonosát.

30 perc múlva értek ki az elkövető házához. Az autó a felhajtón parkolt. Megparancsolták a gyanúsítottnak, hogy felemelt kézzel szálljon ki az autóból. Az egyik rendőr kinyitotta az autó ajtaját és egy ijedt kislányra lelt. A 6 éves gyermek sírt és könyörgött, hogy hadd menjen vissza a szüleihez.

A gyermeket visszaadták a szülőknek. A szakértők szerint a kislány olyan traumatikus élményeket élt át, melyek biztosan befolyással lesznek a későbbiekben a pszichéjére. A mentési akciót ennek ellenére sikeresként könyvelték el.

“Természetesen a hatéves kislány kiszolgáltatott helyzetben van. Nagyon megrémült. Szörnyen érzem magam, ha csak rágondolok, hogy mit élt át. Sikerült megtalálni és megmenteni egy igazi ragadozótól. Megakadályoztuk, hogy valami szörnyűség történjen vele” – mondta a rendőrség szóvivője.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate