-

A gyönyörű szőke influenszer megmutatta a férjét. Senki nem hisz el, hogy nem a pénzéért van veleSokan azt mondják, hogy a belső értékek számítanak és a külső az csupán másodlagos. Na, meg olyanokat is hallani, hogy a “szerelem vak”. Tény és való, hogy sok esetben hoz össze olyan embereket a sors, akiket együtt látva csak vakarjuk a fejünket. Hogy szerzett meg ez a pasi egy ilyen jó nőt, vagy fordítva.

Nyilván a pénz…nagy úr. Kár tagadni. Sokan nem vallják be, hogy “kitartott macák”, de elég csak megnézni őket együtt. Persze nem tisztünk ítéletet mondani senki felett. Igazából ez is egy win-win szituáció. Nem? Egyiknek sok pénze van, így vehet magának “szerelmet”. A másik meg élhet a saját szerelmének, a költekezésnek és a luxusnak.

Ez a gyönyörű orosz nő, Elena Plotnikova készségesen osztogatja a fotóit az Instagramon. Luxusautók, gyönyörű kúriák, ékszerek, ruhák stb. Ezek Elena mindennapjainak szerves részét képezik.

217.000 követője van az “instán”. Ez nem számít rossznak. Ezzel még pénzt is lehet keresni. Kérdés, hogy vajon szüksége van rá?

Megosztott fotókat a férjéről is. A követői nagy része megbélyegezte azzal, hogy vélhetőleg csak a pénzéért van a férfival.

Hirdetés


Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate