A 36 éves anyuka mindenkit meglepett a terhességével – Ami a hasán belül van, egyszerűen hihetetlen!A 36 éves Maria Nordø Jørstad egy teljesen átlagos, Dániában élő nő, aki ugyanúgy, ahogyan más kismamák, szívesen osztott meg képeket a terhességéről a világgal. Azonban követőinek tábora idővel 207 ezerre nőt  az Instagramon, amit nem mindenki mondhat el magáról. 

Hogy mi az oka ennek a nem mindennapi növekedésnek?

Nos, nem más, mint Maria különösen növekvő pocakja.

Maria egy interjúban elmondta:

“Büszke vagyok a pocakomra. Meglep, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyen nagyra nőtt, anélkül, hogy leessen rólam. Elképesztő!”

Maria-t az év elejétől több ezren kezdték el követni Instagramon a lenyűgöző pocakja miatt.

A fiatal nő hármas ikreket vár és az a nem mindennapi forma, amelyet a babák kialakítottak, számos embert és a kommentjét vonzotta hozzá online.

“Eleinte voltak furcsa kommentek is és az emberek egymást jelölték meg a hozzászólásokban. De idővel a visszajelzések egyre pozitívabb irányt vettek.” – nyilatkozta Maria.


Képtelen volt lehajolni


A pocakja a 22. hét környékén kezdte elnyerni a formáját. Annak ellenére, hogy egyszerre három baba is növekedett Maria hasában, a teste többi része látszólag semmit nem változott. Elmesélte, hogy a lehajolással és a dolgok felvételével akadt igazán gondja. A 2 éves kisfiát sem tudta ölbe venni utána.

A babák szeptember 12-én jöttek a világra, mind egészségesen. A szülés komplikációk nélkül lezajlott. A picik nevei: Agnes, Filip és Iben.

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1589) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)