-

A haldokló nőt sietve vitték a kórházba. Amikor ezt a 4 szót suttogta, beletapostak a fékbe... Amit tettek, arra nincsenek szavak...Egy külföldi ambuláns osztály osztotta meg, hogy mi történt velük nem olyan régen. Egy haldokló nénivel mentek a kórház felé, amikor a nő a kocsiban 4 szót suttogott az orvosoknak:

„Látni szeretném az óceánt…”

A beteget arra az osztályra vitték éppen, ahol utolsó napjait töltötte volna. De a néninek volt egy utolsó kívánsága. Még halála előtt nagyon szerette volna látni az óceánt. A személyzet nem habozott, és a nénit levitték a partra, ahol a betegágyát kihúzták a kocsiból és az óceán felé fordították.

Ekkor készült ez a fotó:

Hirdetés
Az orvos megkérdezte:

„Mit tetszik érezni?”

A válasz ez volt:

„Végtelen békét. Minden rendben van!”

A képet és a megható történetet a Queenslandi Mentőszolgálat Facebook-oldalán is megosztotta Helene Donaldson ügyeletes tiszt, aki elmondta, a nő szemébe könnyek szöktek és nagyon boldognak érezte magát.

A tiszt a posztban a két mentősnek, Danielle-nek és Graeme-nek is megköszönte az empátiát, ami szerinte néha többet ér, mint a gyógyszer vagy a kezelés maga.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate