A hullazsákban mozdult meg a halottnak hitt motoros – egy tévéstáb felvette az egészet (videó)Egy Brazíliában történt baleset után a mentősök halottnak nyilvánítottak egy motorost, aki azonban később, a hullazsákban mozogni kezdett. A mentősök akkora már elmentek onnan, egy tévéstáb vette észre, hogy a férfi még nem halt meg – írja az Origo.

Egy 71 éves férfit nyilvánítottak halottnak a mentők a brazíliai Araguaina városában. Ezek után a protokoll szerint a holttestet egy zsákba tették, majd otthagyták. A rendőrök figyeltek a zsákra, amíg a hullaszállítók odaértek.

A helyi tévétől azonban kint volt egy stáb, és az egyik operatőr észrevette, hogy a zsákban mozog a férfi.

Ekkor a rendőrök kinyitották a zsákot, a riporter pedig megkezdte az újraélesztést, a mentőket pedig visszarendelték a helyszínre.

A stábnak köszönhetően a mentők végül élve vitték kórházba a motorost. A helyi mentőszolgálat egy közleményt adott ki az eset után, amiben azt írják, hogy a férfi halott volt az újraélesztés után, amit a technikai adatok is alátámasztottak.

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1589) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)