-

Szabó Zsófi a „károgó nagymamáknak” üzentInstagram-oldalán tett közzé egy közös képet kisfiával Szabó Zsófi, egyúttal a „károgó nagymamáknak” is üzent.

Szabó Zsófi Instagram-oldalán tett közzé egy közös képet kisfiával, ám a képen sem ő, sem a kisfia arca nem látható. Az RTL Klub műsorvezetője féltve őrzi gyereke magánéletét, arcát soha nem mutatja meg közösségi oldalán. Erről is említést tesz bejegyzésében.

“Ami pedig az Instán túl van! 🤍 Több mint egy éve már, hogy nem posztolok a kisfiamról. Nem mondom, hogy soha, de nagyon, nagyon ritkán. Nem azért mert nem egészséges, gyönyörű, okos és mert nincsenek csodálatos gondolatai, amiket ne osztanék meg veletek, és nem azért, mert nem ő a legnagyobb büszkeség az életemben (csakúgy mint a legtöbb szülőnek), hanem azért, mert időről időre bebizonyosodik, hogy ez így vagy rendjén és kész. Ez az én értékrendem, az én döntésem. Megvan rá az okom, amiért és akiktől védem őt.” – írta a műsorvezető a fotójához, majd odaszólt a “károgó nagymamáknak” is.

“A károgó nagymamáknak, akiknél rosszindulatúbbat nem hordott hátán az Insta, pedig üzenem: mióta anya vagyok, egy éjszakát leszámítva, amikor kórházban voltam, mindig a kisfiammal alszom. MINDEN ÉJJEL. Nem magyarázkodás. Nem tartozom senkinek vele. De hangot kell adnom annak a bántalmazásnak, amiben nap mint nap részesítenek. Nem kötelességem eltűrni. Anya vagyok. Hiszem, hogy jó anya. Remélem ez így is marad, és a kisfiam majd büszke lesz rám!” – írta Szabó Zsófi bejegyzésében.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate