-

Így építettek fel a kínaiak egy 10 emeletes házat alig 29 óra alattFutótűzként terjed az a videó, amelyet a Broad Group építkezési vállalat osztott meg, és amelyben bemutatják, hogyan építenek fel egy tíz emeletes épületet 29 óra alatt.

29 óra alatt épített fel egy tíz emeletes lakóházat egy kínai ingatlanfejlesztő cég, az erről készült videó pedig futótűzként kezdett el terjedni a világban. Az épület kivitelezője moduláris, előre legyártott elemekből húzta fel a tízemeletes házat.

Mindegyik modul nagyon hasonlítanak egy hajókonténerhez, nagyon könnyen szállíthatóak. Az építkezésnél egymásra helyezték az elemeket, amelyek tízszer könnyebbek, mint a hagyományos építkezési elemek, és százszor ellenállóbbak, egy földrengés esetén.

A telepítés után már csak a csavarokat kellet meghúzni, az elektromos áramot és a vizet bevezetni.

A cég kifejtette, az épületet könnyen szét lehet szedni, és akár más helyszínre is el lehet költöztetni. A vállalat szerint akár egy 200 szintes épületet is fel lehetne belőle húzni.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate