-

Ki gondolná, hogy lehet élni egy 18 négyzetméteres házban. Ha ezt meglátod, te is azonnal beköltöznél!


Egy egyedülálló anya úgy döntött egyik nap, hogy drasztikusan megváltoztatja az életét, és ezentúl sokkal tudatosabban fog élni. Az első lépés az volt, hogy egy nagyon kicsi, 18 négyzetméteres házra cserélte addigi életterét. Úgy gondolta egy ekkora területen el lehet kerülni a pazarlást, és ez is bőven elég kell legyen.

Michel “MJ” Bojle az Oregon állambeli édesanya sokáig egy háromszobás lakásban élt, ahol a lakbér bizony 300 ezer forint volt.

Az egyedülálló anya egy kávézóban dolgozott, és szinte semmi nem maradt a fizetéséből, miután kifizette a lakbért. Egy kevés tartalékot azért minden hónapban félretett, hogy vészhelyzet esetén legyen.

Michelnek volt egy álma, amiben nagyon hitt, és tudta, hogy egy napon valóság lesz belőle. Ekkor döntött úgy, hogy drasztikusan megváltoztatja az életét.

Egy véletlen folytán megismerkedett a Thiny House mozgalommal, és ennek köszönhetően döntött úgy, hogy ő is nekifog egy igen pici ház megépítésének. Elkészítette a terveket, és saját maga fel is építette a csodálatos kis otthont.

A 40-es, 50-es évek bútoraival berendezett lakás elsőre mindenkit elvarázsol. Minden az utolsó részletig szépen ki van dolgozva a lakásban, látszik, hogy az elsődleges szempont a praktikusság, és otthonosság volt.

“Ha valamit a saját két kezeddel építesz fel, az a legcsodálatosabb dolog, mesélte később Michell az Oregon Live -nak”.

Michele miután befejezte a mini házát, egy igen érdekes vállalkozásba kezdett: parányi házakat tervez, épít, és ad bérbe.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate