-

Kiadták a riasztást – Élvezd ki az időjárást, amíg lehet, mert jövőhéten “kutya világ” jön ránkHétfőn keleten lehet naposabb az idő, máshol egy gyenge hidegfront hatására több lehet a felhő az égen. Főként délelőtt északon és a Dunántúlon eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Nyugaton feltámadhat az északi-északnyugati szél. Délután 26-31 fok várható, nyugaton, délnyugaton lesz frissebb az idő.

Keddtől erősödik a nappali felmelegedés, ezen a napon már 29-33 fokos csúcsértékeket mérhetünk. A szél csak az Alpokalján élénkülhet meg. Túlnyomóan napos idő lesz jellemző, egy-egy jelentéktelen zápor csak délelőtt keleten lehet.

Szerdán fokozódik a kánikula, 31-36 fokos csúcsokra számíthatunk a délutáni órákban. Sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A légmozgás a Dunántúlon időnként felélénkülhet. Csütörtökön újabb forró nyári napnak nézünk elébe, majd várhatóan pénteken érkezik a következő hidegfront.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate