-

Kitört a botrány a királyi családban – Megtette Erzsébet királynő azt, amire senki se számítottA brit királynő nem hajlandó tovább a bokszzsák lenni, felveszi ő is a kesztyűt a családot lejárató hercegi pár ellen.

Kedden ismét felpezsdült a darázsfészek a Buckingham-palotában, amint Harry bejelentette, hogy könyvet ír az életéről, azonnal mindenki II. Erzsébet nyakára kezdett járni, hogy csapjon már oda az unokájának.

De még a brit sajtóban is azt követelték, legyen végre szankcionálva, hogy a Megxit óta lejáratókampányt folytat egész Anglia ellen a sussexi hercegi pár.

A királynő pedig állítólag már hajlik rá, hogy a részéről eddig békésen tűrt hadjáratra reagáljon.

Első körben visszavonja majd Harry, Meghan, Archie és Lilibet Diana meghívását a jövő évi koronázási jubileumi ünnepségekre.

A terv eddig az volt, hogy az eddigi történések ellenére is a Buckingham-palota ikonikus erkélyén állhattak volna Harryék a család többi tagjával a júniusi főünnepségen. Azonban ezt egyre kevésbé akarja bárki is a ködös Albionban.

Harry ugyanis nemcsak újabb botrányokozásra készül a könyvével, de direkt jövő évre időzítette a megjelenést, hogy biztosan legyen valami rossz is a királynő nagy évében.

2022-ben lesz 70 éve a trónra lépésének, ezt pedig eddig még egyetlen brit uralkodó sem élhette meg. Ezért egész éves ünneplést terveznek az angolok, de az örömbe nyilván bele kell rondítania Meghanéknak.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate