-

Megszülte a gyermekét a modell, aki terhesen is keményen edzett: figyelmeztették, de ő senkire sem hallgatottChontel Duncan fitneszmodell a borítóképként szolgáló fotón már bizony a kilencedik hónapban járt!

A hölgy arról vált híressé, hogy a megszokott keménységgel edzett a terhessége alatt, és éppen ezért teljesen más ütemben gömbölyödött a terheshasa, mint társainak. A terhesség nagy része alatt az szinte láthatatlan maradt.

Az alábbi képen az látható, hogy barátnőjével (aki csak egy hónappal járt előbbre a terhességben) hasonlították össze a hasukat.Sokak szerint nem volt jó döntés, hogy ilyen keményen edzett, és többen óvták őt az esetleges egészségügyi kockázatoktól. Annyiból igazuk lehet, hogy nem szülhetett természetes úton, és a császármetszéssel is sokat küzdöttek az orvosok, hogy az erősen záró, jól edzett hasizom alól kiszedjék a babát. Emiatt a megszokottnál nagyobb vágást ejtettek a császármetszéshez.

Más tekintetben azonban alaptalanoknak bizonyultak az aggodalmak: egyrészt teljesen egészséges a kisbaba, másrészt pedig az anyukánál sem lépett fel semmilyen különösebb probléma, és már pár héttel a szülés után ugyanolyan feszes, mint annak előtte bármikor:Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate