-

Mindig legyen otthon a hintőpor, nem is gondolnád mi mindenre jó. Mutatjuk:A hintőpor nem csak bőrápolásra jó, ha van otthon egy dobozzal ebből a kincsből, tartsd mindig kéznél, mert rengeteg dologra használhatod! Nézd csak mi mindenre jó!


1. Felfrissítjük az ágyat

Szórd be hintőporral a lepedőt, hogy felfrissítsd. A hintőpor felszívja a nedvességet, így ha éjjelente megizzadsz, ezzel sokkal frissebbé teheted az ágyneműt.


2. Száraz sampon kutyáknak


A kedvenc háziállatunk szőrét könnyedén kitisztíthatjuk, ha a hintőport száraz samponként használjuk, ezután már csak át kell fésülnünk a szőrét.


3. Megmentjük a foltos ruhákat

A hintőpor jól alkalmazható zsíros foltokon, ha valamilyen zsiradék csöppent a ruhádra, szórj rá egy kis hintőport, majd mosd ki. A folt eltűnik.


4. Felfrissítjük a könyveket


A régi könyveknek nem tesz jót a nedvesség, ha beszórjuk kevés hintőporral, az felszívja a nedvességet.


5. Dús és hosszú szempillák

A szempilláidat kend be kevés hintőporral, ezután kend csak fel a szempillafestéket. Így sokkal dúsabbak és hosszabbak lesznek a szempilláid.


6. A cipő kellemetlen szagát is eltünteti


A cipődbe szórj hintőport és hagyd állni egy éjszakát, reggelre eltűnik a kellemetlen szag.


7. A recsegő padló ellen


Ha recseg a fapadló, vagy a parketta, szórj rá hintőport és egy ronggyal kend el rajta. A hintőpor betömíti az apró réseket, így nem fog recsegni a padló.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate