-

Miután kisfiuk folyamatosan magyarázta, hogy szellem van a falban, az apa elhúzta a hűtőt… Borzalmas, mi volt mögötte (fotók)Rémálommá változott egy ausztrál család nyaralása egy Melbourne melletti turista parkban – számol be a Daily Star című napilap.

Lyttle-ék négy éves kisfia már kezdettől képtelen volt aludni a szálláson, a falból különös hangokat hallott, és úgy gondolta, hogy ezt egy szellem okozza.

Folyamatosan erről magyarázott a szüleinek, és annyira szorosan befogta a fülét, hogy a keze tiszta piros lesz lett-mesélte el az édesapa.

A családfő eleinte csak legyintett a szellemről szóló történetekre, de aztán elege lett abból, hogy a kisfiú nem alszik, és úgy döntött, hogy kideríti, mi történik.

Elhúzta a konyhai hűtőt, és azt látta, hogy egyenesen hemzsegnek mögötte a hangyák! Több tízezer volt ott. Nemcsak undorító, de büdös is volt: az alábbi képet, melyet a hangyákról készített, feltöltötte a közösségi oldalára.Azonban itt még nem volt vége a történetnek, mert a rovarok kirajzottak, és ellepték a szobákat is, a család pedig mindhiába jelezte a hangyainváziót az üzemeltetőnek, csupán egy takarítót küldtek, aki felsöpört a házban, de ezenkívül semmi más intézkedés nem tettek.

Ezután pedig közlemény bocsátottak ki, hogy nincs hangya probléma a vendégházaikban.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate