MOST KAPTUK a hírt – előadás közben, a nézők szeme láttára összeesett és meghalt az ismert színészVasárnap este, a pozsonyi L + S stúdió színpadán, a Bratislava Hot Serenades koncertje közben életének 82. évében elhunyt a kiváló szlovák színművész, humorista Milan Lasica.

A Ma7.sk azt írja, hogy a művész a koncert különleges vendége volt abból az apropóból, hogy éppen 20 évvel ezelőtt jelent meg az Optimista vagyok (Ja som optimista) című legendás albuma.

A szemtanúk elmondása szerint Lasica végigénekelte a koncertet és senkinek nem tűnt úgy, hogy valami gondja lehet. Jó hangulatban volt, sőt egy alkalommal a teljesen megtelt nézőtér előtt megjegyezte: „Be vagyok oltva és ennek semmilyen mellékhatásai nincsenek.”

Milan Lasica 1940. február 3-án született Zólyomban. A pozsonyi színművészeti főiskolán dramaturgiát tanult, majd színészként nemcsak játszott, de humoros párbeszédeket is írt, amelyekkel tévéműsorokban is fellépett.

Emellett dalszövegeket is írt és két albumot is kiadott a Bratislava Hot Serenadesszel. Emellett további közel 35 lemeze jelent meg és számos szlovák és cseh filmben és tévéjátékban közreműködött, de maga is rendezett filmeket.


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1589) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)