-

MOST KAPTUK a hírt – előadás közben, a nézők szeme láttára összeesett és meghalt az ismert színészVasárnap este, a pozsonyi L + S stúdió színpadán, a Bratislava Hot Serenades koncertje közben életének 82. évében elhunyt a kiváló szlovák színművész, humorista Milan Lasica.

A Ma7.sk azt írja, hogy a művész a koncert különleges vendége volt abból az apropóból, hogy éppen 20 évvel ezelőtt jelent meg az Optimista vagyok (Ja som optimista) című legendás albuma.

A szemtanúk elmondása szerint Lasica végigénekelte a koncertet és senkinek nem tűnt úgy, hogy valami gondja lehet. Jó hangulatban volt, sőt egy alkalommal a teljesen megtelt nézőtér előtt megjegyezte: „Be vagyok oltva és ennek semmilyen mellékhatásai nincsenek.”

Milan Lasica 1940. február 3-án született Zólyomban. A pozsonyi színművészeti főiskolán dramaturgiát tanult, majd színészként nemcsak játszott, de humoros párbeszédeket is írt, amelyekkel tévéműsorokban is fellépett.

Emellett dalszövegeket is írt és két albumot is kiadott a Bratislava Hot Serenadesszel. Emellett további közel 35 lemeze jelent meg és számos szlovák és cseh filmben és tévéjátékban közreműködött, de maga is rendezett filmeket.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate