Postán kapta vissza az erdő szélén eldobott szemetét egy nőFurcsa eset történt a romániai Mehedințiben, ugyanis egy asszonyt igen furcsamód “büntetett” meg a sors. Alanyunk a háztartási szemetét egy lakhelyétől közeli erdő szélén ürítette le. Ezt a szemetet találta meg egy Gorj megyei fiatal.

A szemétben rátalált az asszony nevére, kiállított számláira, és innen már könnyű volt azonosítani a tettest. A kidobott szemetet pontosabban a 67-es út menti erdőszélen találta a fiú, mely összeköti Drobeta Turnu Severint és Târgu Jiu-t.

“Megálltam egy kis pihenésre, meg egy kis falatozásra. De amikor kiszálltam az autóból, a szétdobált szemét látványa fogadott. Ekkor az étvágyam is elment! A szemétkupac tetején egy számlára lettem figyelmes, és ekkor döntöttem el, hogy postán visszaküldöm a tulajdonosa számára. Reklamálás az óta sem érkezett, úgy hogy gondolom sikerült meglepnem a szemetelőt!” – mesélte a fiú.

És hogy honnan jött az ötlete?

“Nyolcadikos lehettem, amikor az úton eldobtam a rágógumimat. Egy éppen arra járó úr pedig felvette, utánam jött és a hajamba ragasztotta! Akkor egy életre megtanultam, hogy a köztér nem szemétlerakó!” – mesélte a fiú.

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (742) érdekességek (886) fejtörő (52) megható (231) megrázó (59) recept (369) viccek (120)