Az illedelmes idős úr segítséget kért az eladótól a Rossmanbann. Erre a fiatal lány EZT közölte a szép korú öregemberrelHelyszín a Centrum áruháznál az illatszer bolt!Egy férfi odalép a fiatal, húsz év körüli, szőke eladóhoz és…- Kezét csókolom, legyen szíves segíteni!Reagálás:- Igen?- Szeretnék vásárolni egy illatmentes, izzadsággátló Dove dezodort. Segítene?

Az eladó elindul a dezodorok felé, a férfi közben a fogkrémek között keresgél.

A lány:- Itt van! – mutat a dezodorokra, és elindul az üzlet közepe felé.A férfi:- Segítséget kértem.Az eladó flegmán:- Hát ott vannak!-

Legyen kedves segíteni!Az eladó kivesz egy Fa, illatos dezodort és odanyújtja a vevőnk egy “Itt van!” -nal.A férfi végtelen nyugalommal:

– Nézze, kisasszony, én udvariasan a segítségét kértem, maga nem is figyelt arra, amit mondtam.

Kérem, legyen velem feleannyira udvarias, mint én vagyok magával, elmondtam, mit szeretnék vásárolni, ön négy szót képtelen volt megjegyezni, ráadásul a legalapvetőbb, az eladóktól elvárható írott és íratlan szabályokat figyelmen kívül hagyva “szolgált”, ki, de ezt is nagyon köszönöm.

Vegye példát a pénztáros kolléganőjéről! Viszont látásra.

A szőke lány ebből sem értett meg semmit, ugyanis nem mondta, hogy szívesen, és nem is köszönt!


Forrás: VIA

Share:
loading...
 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1048) elgondolkodtató (31) érdekességek (1020) fejtörő (63) megható (263) megrázó (67) recept (388) viccek (126)