-

Eddig te sem jól fűzted be a cérnát a tűbe: íme egy egyszerű, garantáltan működő módszerEz a férfi olyan videókat tölt fel a Youtubera, amelyek a mindennapokat megkönnyítő praktikákat tartalmaznak, úgynevezett life hackeket.

Az alábbi videója arról szól, hogy lehet a legeslegkönnyebben befűzni a cérnát a tűbe. Bár egyre inkább elterjedt, hogy sokkal inkább újat vesznek, hogyha elszakad egy ruhadarab, ennek ellenére még ma is rendkívül hasznos készség a varrás!  Sokak számára ugyanakkor bosszúsággal jár ez a művelet, pedig nem kéne, hogy így legyen!

Azonban ha romlik a szemünk, a kezünk pedig reszket, egyre nehezebb befűzni a cérnát. Ez a videó pont ilyen esetben könnyíti meg a dolgunkat a leginkább!

A videóban látható úr először elmagyarázza az okokat, és megmutatja a hagyományos módszer. Ekkor neki is csak többszöri próbálkozásra sikerül befűznie a cérnát.

Ezután azonban jön egy új technika, amely egy csapásra megoldja a problémát! Nézd meg velünk, mi nagyon rácsodálkoztunk, mert nem mindennapi:


Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate