-

Melyik arcot látod boldognak a kettő közül? Ezt árulja el a személyiségedről ez az egyszerű tesztAz, hogy melyik arcot látod a kettő közül a boldogabbnak, arról tanúskodik, hogy melyik agyféltekéd domináns!

A jobb agyféltekéhez tartozik, ahogy érzelmileg állunk az egyes dolgokhoz, átérezzük azokat, erősebb az intuíciónk és magasabb az érzelmi intelligenciánk.

Amennyiben a bal agyféltekénk a domináns, gondolkodásunk praktikusabb, objektívebb, és racionálisabb.

Semmi más dolgod nincs, mint hogy ránézel a képre, és eldöntöd, melyik arcot látott boldogabbnak! Ez alapján olvasd el az ahhoz tartozó leírást!


Baloldali, “A” jelű arc


Ha az első arcot látod boldogabbnak, az azt jelzi, hogy a bal agyféltekéd dominanciája érvényesül. Ésszerűen és racionálisan állsz az élet dolgaihoz, döntési helyzetekben általában az eszedre hallgatsz.

Gondolkodásod logikus és kritikus, sokszor saját magaddal szemben is. Döntéseidet az ésszerűség uralja, mindent alaposan körüljársz, hogy a legmegfelelőbb döntést hozd meg. Sok esetben a logikus gondolkodás elválaszt másoktól ahelyett, hogy közelebb vinne hozzájuk.


Jobboldali, “B” jelű arc


Amennyiben a jobboldali arcot láttad boldogabbnak, az azt jelzi, hogy a jobb agyféltekéd a domináns, kreatív és intuitív személy vagy, aki mindig képes egyszerre több lehetőséget is meglátni, és érzelmi úton közelíti meg az életet.

Fontos számodra az önkifejezés, és nem mindig a legracionálisabb utat tartod a legkifizetődőbbnek! Érzelmeid sokszínűek, képes vagy különleges dolgokat kitalálni, és másokban is ezt keresed. Szívesen töltöd az időt művészetekkel, illetve más emberek társaságában. Néha azonban nehézséget okozhat a racionális megközelítés alkalmazása!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate