Ez a 4 csillagjegy milliomosan fog megöregedniMelyik az a négy csillagjegy, akinek a legtöbb esélye van arra, hogy személyiségjegyei birtokában a legnagyobb vagyont halmozza föl idős korára, és így létbiztonságot, kényelmet, és akár fényűző mindennapokat teremthessen?


A Bak rendkívül nagy munkabírással és elkötelezettséggel rendelkezik, gyakorlatilag végigdolgozza az életét, ami nemcsak években, de órákban is igen tekintélyes mennyiség! Világmegváltó késztetései is lehetnek, és a közel állók minden körülmények között számíthatnak a Bakra! Nemcsak a maga számára, de szeretteinek is nyugalmas, és anyagiakban gazdag idős kort biztosít! Nem áll távol tőle a passzív jövedelemforrások megteremtése, mert arról álmodozik, hogy idős korában majd édes pihenéssel tölti a mindennapokat! Az anyagi biztonság összejön, a bak számára azonban idős korában is csak az aktív pihenés motiváló, továbbra is örökmozgó és fáradhatatlan!


A Rák csillagjegyről általában az jut eszünkbe, hogy rendkívül gondoskodó, nagy szíve van, és mindig lehet rá számítani! Azonban éppen ehhez anyagi erőforrások is szükségesek, így a Rák viszonylag hamar megtanulja átlátni, hogyan tudja biztosítani a család anyagi hátterét, és folyamatosan, rendíthetetlenül rakosgatja félre a pénzt, hogy idős korában is tudjon gondoskodni a családjáról, illetve gyermekeiről. Ez sok esetben lemondást jelenthet éveken, évtizedeken keresztül, idős korában azonban nagyon meghálálja magát!


Az Oroszlán rendkívül erős önbizalommal, ugyanakkor nagyvonalú természettel rendelkezik. Nagy lendülettel vág bele új projektekbe, és sosem fél váltani. Mivel szereti a fényűzést, erős késztetést érez, hogy megteremtse annak anyagi hátterét! Az Oroszlán csillagjegyű ember úgy érzi, remekül mutat egy nagy ház erkélyén, vagy akár egy yacht fedélzetén is! Mivel jelentős önbizalommal rendelkezik, meg tudja teremteni mindennek a hátterét, ugyanakkor számítania kell arra, hogy túlzott nagyvonalúsága és a segítőinek adott magas juttatások következtében csökkenhet a vagyona. Alapvetően nem szeret a vagyonszerzés stratégiájával foglalkozni, így elsősorban azok az Oroszlánok gazdagodnak meg, akik egy módszeresebb aszcendenssel rendelkeznek.


A Mérlegekben erős késztetés él a Harmónia, a nyugalom és a béke fenntartására. Bármi veszélyeztesse is ezt, nagy lelki és fizikai erőforrásokat képesek mozgósítani annak érdekében, hogy elkerüljék a csapda helyzetet. Az emberi test idősödése is olyan csapda, hogy egy idő után az ember nem tud pénzt keresni, így nem tudja fenntartani a harmóniát, és a szép életet. Ez pedig olyannyira aggasztja a mérleget, hogy ráveszi arra, hogy fiatal korában megteremtse azokat a feltételeket, amik megmentik a Harmónia lebomlásának folyamatától!

Ez számos Mérlegnél oda vezet, hogy önerőből jelentős vagyonokat tud felhalmozni, és emellett még egy olyan életstílust is kialakít, amely egyedi, és messze áll a társadalmilag megszokott átlagostól. Mindezt azonban nem arra használja fel, hogy mások előtt felvágjon, inkább segíti, támogatja azokat az embereket, akiknek ilyen területen tanácsokra van szükségük, és azt el is fogadják!

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (746) érdekességek (895) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)