-

Meghallotta egy öreg bácsi szavait az egyik boltban és tudta, azonnal képet kell készítenieLouisa Lenore McKinney éppen csomagoló papír után kutatott az egyik helyi üzletben, amikor olyasmire lett figyelmes, amely felett nem tudott elsiklani. Sőt mi több, olyannyira meglepődött, hogy azonnal elő is vette telefonját. 

Az volt az érzése, hogy erről a világnak is tudnia kell. Efelől aztán senkinek nem volt kétsége, legalábbis azoknak semmiképp, akikhez ez a neten keresztül eljutott.

Az egész úgy kezdődött, hogy Louisa tanúja volt, amint egy öreg úr megállít egy nőt, hogy segítséget kérjen tőle.

“Elnézést Hölgyem, segítene nekem valamiben?”

A nő igent mondott és biztosította, hogy segít, amiben csak tud.

Szívszorító beszélgetés

Az öreg úr így folytatta:

“Szeretném megkérni, hogy segítsen szülinapi képeslapot választani.”

“Kinek lesz?” – kérdezte a nő.

“Nekem. Ha megérem még, holnap leszek 85 éves. A feleségem megkért, hogy vegyek magamnak valamit, de ő már túl beteg ahhoz, hogy elhagyja a házat. Szeretnék a nevében venni magamnak egy képeslapot.”

Az öreg úr emellett elmesélte, hogy a feleségével már tinédzser koruk óta együtt vannak. Mellette maradt, amíg a seregben szolgált és van egy gyermekük is.

Louisa teljesen meghatódott a jelenettől. Olyannyira, hogy meg is könnyezte és tudta, valami igazán különleges dolognak volt a részese.

“Ezen a képen a szeretet nyilvánul meg. Kivételesnek érzem magam, hogy tanúja lehettem ennek a beszélgetésnek. Remélem, hogy más is örömét leli benne.”

A nő végül segített az öreg úrnak kiválasztani a megfelelő szülinapi képeslapot és mielőtt tovább állt volna, úgy gondolta, meglepi ő is egy aprósággal.

Kiderült, hogy ő és a férje egy éttermet vezetnek és felajánlotta az öreg úrnak, hogy bármikor megvendégelik őt és feleségét egy vacsorával. Amikor csak nekik alkalmas.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate