Szívszorító lépés L.L. Juniortól a tragédia után. Ezt tette CsilláértMindenkit erre kér a zenész.

Gondatlan emberölés vétségével vádolja a bíróság L.L. Junior exét. Kisfiukat 2019 augusztusának végén gázolta el egy autó Zuglóban: Dávidka kiszaladt az útra, édesanyja és a kisfiú testvére, Lacika pedig az egészet végignézte. Mivel a térfigyelő kamera a baleset pillanatában nem arra nézett, ahol a tragédia történt, a balesetet rekonstruálták; a szemtanúknak is jelen kellett lenniük, így a kisfiú édesanyja, Hopp Csilla is ott volt. L. L. Junior volt párját nagyon megviselte, hogy vissza kellett térnie a baleset helyszínére, ahol újra át kellett élnie élete legfájdalmasabb pillanatát.

Sokan úgy vélik, akárhogy is történt a tragédia, az édesanya megbűnhődött érte. Az Árva Szülők Alapítványa petíciót indított, hogy ne emeljenek vádat az édesanya ellen.

“Felkérjük az ügyészséget, hogy gondolja át a történtek súlyát a szülő az anya kínszenvedését méltányolva! Egy anya, aki végignézi gyermeke halálát a kezdettől a végéig, az megkapja a sors legnagyobb büntetését! Ennél nagyobb életre szóló kín nem is létezik! Ebből nincs gyógyulás! Örökké kísért, egy életen át!” – írják.

Ezt a petíciót Dávidka édesapja L.L. Junior is aláírta, s arra biztat minden jóérzésű embert, hogy tegye meg.


Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (748) érdekességek (896) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)