-

Kitálalt Schumacher lánya, nem hallgat tovább apja állapotával kapcsolatbanNagyon örülhetnek Michael Schumacher rajongói. Szeptember közepétől ugyanis dokumentumfilm-sorozatot mutatnak be a Netflix-en, a Forma-1 hétszeres világbajnokának a lánya, Gina Maria Schumacher közreműködésével.

A fiatal hölgy azt ígéri: a filmen keresztül egyedülálló betekintést engednek édesapja életébe – adta hírül a Bors.

A 2013 végén súlyos síbalesetben koponyasérülést szenvedett legendás autóversenyző állapotáról immár nyolcadik éve szinte semmit sem lehet tudni. Azóta gondosan titkolják Schumi hogylétét. Ezért is különleges a mostani bejelentés, mely szerint a család is támogatta a forgatást. Az expilóta magánéletőről is szó lesz, amit már aktív sportolóként is igyekezett védeni a nyilvánosságtól – most azonban a szerettei rászánták magukat, hogy bepillantást engedjenek a mindennapjaikba.

A hírek szerint Schumacher felesége, Corinna, és mindkét gyermekük – tehát Gina mellett az F1-pilóta Mick Schumacher is – „nagyon személyes interjúban” beszél majd a családfőről. Rajtuk kívül természetesen barátok, pályatársak (többek között Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel és Mika Häkkinen) is megszólalnak a sorozatban.

„Autóversenyző, sportikon, legenda. Az első, családja által támogatott film kivételes betekintést enged a hétszeres Forma-1-világbajnok Michael Schumacher életébe. SCHUMACHER, szeptember 15-étől. Csak a Netflixen” – hívta fel rajongói figyelmét a sikeres westernlovas Gina az Instagramon.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate