-

Vérfagyasztó, mit szúrt ki a Google Térkép a temetőbenA Google Térkép szolgáltatása nagy segítségünkre van a mindennapokban, ráadásul rendkívül alapos vizuális anyaggal dolgozik. Éppen azért is van az, hogy időről időre előjönnek olyan, a rendszerből kiragadott képek, amelyeken kísérteties, vérfagyasztó, vagy éppen nevetséges jeleneteket láthatunk.

Az alábbi hátborzongató kép az USA-ban található, egy Észak-karolinai temetőben készült. A sűrű erdő által határolt temetőben rengeteg ősi sírkő található, és misztikus, természetfeletti hangulat lengi körül.

Egészen konkrétan egy olyan kép járta be az internetet, amelyen valaki rejtőzködik az egyik sír mögött, és csak az arca látszik… itt azonban még nem ér véget a dolog, mert az ősz hajú hölgyről a temető különböző zugaiban készült képeken akkor is láthatjuk, ha a kamerát jobbra, vagy balra forgatjuk! Éppen ettől is olyan félelmetes!

De mi történhetett? Valami természetfeletti jelenségről vagy pedig egy nőről van szó, aki szántszándékkal szórakozott a kamerákkal?

A Redditen egy felhasználó leírta, mi lehet a logikus magyarázat : a Google lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feltöltsék saját 3D-s képeiket, hogy másoknak segítsenek az információval. Az alkalmazás több képet készít egy helyről, majd összefűzi azokat egy virtuális valósággá. A hölgy és az őt fotózó ismerőse valószínűleg tréfának szánták, hogy a nő egyik helyről a másikra megy, ott lefényképezik. Az utómunka pedig ezt a természetfelettinek látszó eredményt adta ki.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate