-

FRISS! Elkapta a koronavírust Gyurcsány Ferenc, ilyen állapotban van mostFeje fáj, hőemelkedése van, így elmarad az országjárás. Dobrev Klára tesztje negatív. Odahaza „teljesen elkülönítettük magunkat”.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon tudatja, hogy megfertőződött koronavírussal.

A volt miniszterelnök a következő szöveget posztolta szombat délelőtt:


TEGNAP ÍRTAM NEKTEK, HOGY NEGATÍV LETT A COVID GYORSTESZTEM. KÉSŐBB CSINÁLTUNK EGY ÚJABB TESZTET, AZ SAJNOS MÁR POZITÍV LETT. TEHÁT IGAZ, ÚGY IS MEG LEHET FERTŐZŐDNI, HA BE VAGYTOK OLTVA, AHOGY AZ IS IGAZ, HOGY A SÚLYOS TÜNETEKTŐL VISZONT MEGVÉD AZ OLTÁS, NEKEM IS CSAK HŐEMELKEDÉSEM ÉS KIS FEJFÁJÁSOM VAN.

TERMÉSZETESEN TESZTELTÜK KLÁRIT IS, A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT A LEGMEGBÍZHATÓBB PCR-TESZTTEL, NEKI SZERENCSÉRE NEGATÍV LETT, TALÁN AMIATT IS, HOGY Ő NEM CSAK BE LETT OLTVA, HANEM KORÁBBAN ÁT IS ESETT A BETEGSÉGEN. TEGNAP TELJESEN ELKÜLÖNÍTETTÜK MAGUNKAT, SZÓVAL IGEN, MOST ÚGY SKYPEOLUNK ÉS ZOOMOLUNK EGYMÁSSAL, HOGY MINDANNYIAN ITTHON VAGYUNK, EZ ÚJ ÉLMÉNY.

A KÖVETKEZŐ NAPOK ORSZÁGJÁRÁSÁNAK PROGRAMJAIT SAJNOS ÍGY LE KELL MONDANOM, DEHÁT ÍGY JÁR A POLITIKUS, HA VÉGZI A DOLGÁT ÉS IGYEKSZIK MINÉL TÖBB EMBERREL SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate