-

RUSVAI MIKLÓS KÉT DÁTUMOT IS MONDOTT: AZ ELSŐ A 4. HULLÁM KEZDETE, A MÁSODIK A BEROBBANÁSARusvai Miklós virológus, víruskutató, a Magyar Tudományos Akadémia doktora volt az egyik vendége a TV2 Mokka című műsorának.

A szakember az interjú során több fontos dátumot is mondott a közelgő negyedik hullámmal kapcsolatban. A műsorvezető kérdésére megerősítette: ő úgy látja, hogy a negyedik hullám kezdete szeptember közepén várható, a berobbanást viszont október második felére teszi.

Rusvai Miklós hangsúlyozta: a pontos dátum erőteljesen függ az időjárástól is, egészen pontosan attól, hogy mikor kezdődik a nedves, párás, nyirkos idő.

A berobbanást egyelőre októberre várja, a csúcsot pedig nagy valószínűséggel novemberben érjük majd el. A szakember azt is elmondta, hogy az egészségügy leterheltsége, a kórházban ápoltak száma várhatóan jóval kisebb lesz a korábbiakénál, hiszen rengeteg ember megkapta már a védőoltást.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate