-

Olyan nyílt levelet írtak a kivándorló Ráhelnek, amit azóta tízezrek olvastak el…
Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról, és a spanyolországi Marbellán telepedett le.


Íme a nyílt levél:


“Ezek szerint Orbán Ráhel is az a magyar lesz, aki külföldről átkozza majd a bevándorlást? Vajon őt is lehazaárulózzák majd a költözése miatt, mint legtöbbünket, akik “csak oda” jeggyel lépték át a határt?

Vajon milyen hatással lesznek az ő gyerekeikre ezek a borzalmas, elképesztő, undorító nyugati iskolák? Nem félnek, hogy elkapják a toleranciát?

Vajon Ráhel a saját lábán hagyja el az országot? Vajon neki is elmondják, hogy “ott sincs ám kolbászból a kerítés” és hogy “ott úgyis csak egy szar bevándorló maradsz örökre “, vagy ezt csak a magunkfajtának tartogatja a magyar társadalom?

Igénybe veheti majd a “gyere haza, fiatal” támogatást? Hátha vissza tudjuk csábítani! Hiszen úgy kell a magyar földre a magyar gyerek! Ki fog dolgozni a gyárban, ha Ráhel szülöttei sem?

Vajon kapnak majd a gyerekek Spanyolországban elég hazafias képzést? Ki mondja el nekik, hogy nagypapa valójában milyen nagyszerű, ha csak azt olvassák a sajtóban, hogy Európa árulója és szégyene?

És mit szólt vajon a nagypapa, így, rögtön a Demográfiai Csúcs után, ahol arról beszélt, hogy a nyugat nem akarja fenntartani magát, és a betelepülőkre hagyatkozik?

Ez most személyes, apai bukás?

Hülye kérdések. Akinek édes a király talpa, annak szent a király sarja. Senki sem várja el ettől az orvostól, hogy bevegye a saját gyógyszerét, ettől a szakácstól, hogy megegye a saját főztjét.

Nem baj, ha lop, csak nekem is jusson.

Nem baj, ha másokat kirekeszt, csak én bent maradjak a körben.

Nem baj, ha neki jó, csak nekem is legyen jó. Nem baj, ha hazudik, csak nekem mondjon szépeket.

Apu gondoskodjon rólam. Ahogyan arról a szép nagy lányáról is gondoskodott. Nézd meg, milyen messze jutott az is! Ha tapsolok, talán egy nap az én gyerekem is eljut Spanyolországba…” 


Ágoston László 


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate