-

Schumacher feleségének szívbe markoló szavai férje állapotáról – Corinna megtörte a hallgatástCorinna Schumacher nagyon ritkán beszél 2013 decembere óta, amikor a férje Michael Schumacher súlyos, síbalesetet szenvedett. A hétszeres Forma-1-es pilóta hat hónapig feküdt kómában, a család pedig visszavonultan gondoskodott az egykori világbajnokról. Most a Netflix forgatott dokumentumfilmet róluk, a premier előtti bemutatót már levetítették, így jó pár részlet nyilvánosságra került.

A Bild szemezgetett Schumacher feleségének mondataiból.„Sosem hibáztattam Istent a történtekért. Egyszerűen balszerencse volt. Nem is lehet ennél nagyobb balszerencséd az életben” – idézik Corinnát, aki felidézi azt is, hogy néhány órával a súlyos síbaleset előtt férje azt mondta neki, hogy “a hó nem ideális, elrepülhetnénk inkább Dubaiba.”

A most 52 éves Corinna mindig azt gondolta a férjéről, hogy legyőzhetetlen, de egy balszerencsés baleset, amit ráadásul nem is egy Forma-1-es versenyen történt, megváltoztatta az életét, és a gondolkodását.

„Minden nap hiányzik Michael. De Michael itt van, másképp egy kicsit, de itt van. Minden nap megmutatja nekünk, mennyire erős. Mindig megúsztuk biztonságban a versenyeit, ezért mindig is biztos voltam benne, hogy van egy őrangyala. Nem tudom, hogy ez csak egy védőfal volt, amit maga állított fel, vagy mert voltunk annyira naivak, hogy elhittük, vele semmiféle balszerencse nem történhet.” – meséli Corinna a filmben.

Schumacher felesége elismerte, hogy a család nyolc éve terápiát végez a felépülés érdekében. Mindenki mindent elkövet, hogy a pilóta mihamarabb felépüljön, de ez a küzdelem nem egyszerű. Nagyon fontos, hogy a külvilágot kizárják ebből a küzdelmükből.

„Folytatjuk az életünket. Nagyon fontos számomra, hogy továbbra is élvezze a magánéletét. Michael mindig megvédett minket, most mi védjük meg őt.” – mondja az F1-es bajnok felesége.

A Netflix által készített film a család támogatásával készült, a világpremierjét szeptember 15-ére tervezik. Corinnáék talán így akartak lebontani egy olyan falat, amelyet saját maguk építettek Michael Schumacher balesete óta. Ugyanakkor meghagytak annyit belőle, amibe a kíváncsi emberek sosem fognak majd belátni. Talán Michael Schumachert már úgy mi sem fogjuk látni.

A család nagy barátja, Jean Todt, a FIA elnöke sem véletlen mondta, hogy az orvosok és Corinna munkájának köszönhetően Michael túlélte ezt a katasztrófát, mert túl akarta élni. De következményekkel.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate