-

A kisfiú lerajzolta a saját családját – amikor az édesanyja meglátta, majdnem szívrohamot kapottEgy nő élete legszomorúbb történetét osztotta meg a világhálón, ami nem sokkal később az egész világot bejárta.

A nő, nevezzük csak Belindának a társkeresőn ismerkedett meg későbbi férjével Eddie-vel.

Elkezdtek beszélgeti, majd egyre jobban összemelegedtek, hiszen nagyon talált a szó köztük.

Eddie egy olajipari cégnél dolgozott, a munkaprogramja kissé fura volt – 8 napot töltött otthonától távol, majd 6 napot volt szabad-, de így szokta meg a nő, és elfogadta ezt az életformát. Belinda és Eddie később összeházasodott, majd megszülettek az ikreik.

A kezdeti időszak kissé nehéz volt Belinda számára, mivel 8 napokat a férje nélkül volt, és az ikrek igen sok odafigyelést igényeltek.

Később, mikor az ikrek nagyobbak lettek, Belinda visszament a munkahelyére, nagyon boldog volt, úgy érezte, végre kiteljesedett az élete.

Egyik nap azonban, amikor egyedül volt otthon, gondolta, olvas egy kicsit. Levett a polcról egy könyvet, kiderült, hogy pontosan a férje is azt olvassa.

Amikor kinyitotta a könyvet egy gyerekrajzot talált be. Elmosolyodott, hogy milyen aranyos apa az ő férje, hogy a gyereke rajzát használja könyvjelzőnek.

Azonban, amikor jobban megnézte a rajzot, sokkot kapott, szinte elájult. A rajzon egy felirat is volt: “Apának szeretettel Apák napjára, Nate”.

A rajz nagyon aranyos volt, viszont a baj az volt, hogy egyik gyereküket se hívták Natenak. Amikor Eddi hazaért az üzleti útról, Belinda megmutatta neki a rajzot, és kérdőre vonta.

Eddie bevallotta, hogy egy másik családja is van abban a városban, ahová dolgozni jár. Natasával egy közös gyerekük van, akit Natenak hívnak. Belinda szinte elájult, amikor meghallotta a történetet, rögtön ki is dobta Eddit a lakásból, és rövid időn belül el is váltak.

Eddie Natasához költözött, de ott sem maradt túl sok ideig, mert Belinda interneten megtalálta a nőt, és elmesélte a történetet. Natasa minden bizonnyal semmit nem tudott az egészről, mivel ő is kidobta Eddiet az életéből.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate