-

Az anyós beszól, amiért menye nem tart rendet otthon: a férj válasza mindent viszA házaspár, Mel és Clint Edwards nagy szeretetben él együtt, és nevelik három gyermeküket.

Mel egészen biztosan nagy örömmel hallja, amikor Clint azt ismételgeti, hogy ő mindig is pontosan ilyen feleséget, és ezt az életet álmodta meg magának.

Az alábbi képen is látszik, hogy milyen összhang van a pár tagjai között. Ám nem mindenki érzi úgy, hogy mindez tökéletes! Ki is lehetne más, mint aki meglátta a hibát az összhangban, mint a sokat démonizált figura, az anyós!?

A férfi édesanyja ugyanis azt mondja, hogy a menye nem tartja tisztán a házat.

Clint online blogjában megosztott egy párbeszédet, amelyet édesanyjával folytatott a közelmúltban: az asszony megkérdezte, hogy a fiát nem zavarja-e, hogy a felesége nem tart tökéletes rendet és tisztaságot otthon.

A férfi válasza ugyanakkor rendkívül lényegre törő volt: “Nem azért vettem őt feleségül, hogy mindig makulátlanul tiszta legyen a lakás. Azért kötöttem össze vele az életemet, mert ő a legtökéletesebb nő, akit csak el tudok képzelni magamnak”

A válasza után az anyukája hosszan hallgatott. Majd elismerte: “Ez valószínűleg tényleg fontosabb, mint makulátlan tisztaság”

Végül pedig segített a fiának abban, hogy bepakolják a mosatlan tányérokat a mosogatógépbe…

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate