-

Tragikus, egymást ölelve halt meg a 3 éves ikerpár. Az édesanya őrjöngve akarta betörni a ház ablakait..Együtt a végig: egymást átölelve halt meg két kislány, miután kigyulladt a házuk és nem tudtak kimenekülni.

Minden erejét megszakítva próbált bejutni a batlow-i lángoló házba a sokkos állapotban lévő édesanya, az ajtó azonban nem engedett. A házban ott volt a 3 éves Aisha és Lailani, akik tehetetlenek voltak a tűzzel szemben.

A gyerekek egy égő párnával játszottak, amikor észrevette őket az anyjuk, és azonnal elragadta tőlük, majd kivitte a kertbe, hogy ott eloltsa. Az ikrek azt gondolták, vicces lesz, ha bezárják az ajtót, az anyjuk így kinn ragadt.

A lángok azonban négy perc alatt felcsaptak, beborítva az egész házat. Mire a tűzoltók kiértek, a gyerekek életét nem lehetett megmenteni.

Az előszobában találtak rájuk, egymást átölelve haltak meg.

Azt még vizsgálják, mi okozta a tüzet, ami az előszobából terjedt el. Egyelőre az sem tisztázott, a párna hogyan gyulladhatott meg.

Az édesanya teljesen összetört. A szemtanúk mesélték el, hogy eszét vesztve sikoltozott és próbálta betörni az ablakokat és az ajtókat is, de nem járt sikerrel. Végül a mentősöknek kellett elrángatni, ugyanis összevágta magát az üvegdarabokkal.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate