-

Az anyuka hármasikreknek adott életet, szülés közben azonban tragikus dolog történt…Valóban örömteli esemény egy új életet a világra hozni. A legtöbb család egy igazi kis csodával gazdagodik, míg vannak olyanok, akik kettővel is. Na de a három, az már igen szép szám!

Amber és Levi két imádnivaló kislány, Lillian és Josey szülei. Úgy gondolták, hogy több gyermeket már nem is vállalnak, de Istennek más tervei voltak velük.

Amikor Amber megtudta, hogy ismét teherbe esett, ultrahangra ment az orvosához, aki a vizsgálat során nem egy, hanem három szívverést is hallott.

Amber mindenféle célzott megtermékenyítést segítő beavatkozás nélkül lett hármasikrekkel állapotos. Ennek az esélye 1 a 10.000-hez.

Amber egy hónappal a kiírt idő előtt kellett, hogy világra hozza gyermekeit császármetszéssel. Ekkor a dolgok eléggé félelmetessé váltak a pár számára. A gyermekeket biztonságosan kivették, azonban Amber gyakorlatilag kétszer is meghalt közben. Az orvosok mindent megtettek, hogy visszahozzák őt az életbe, beleértve a vérátömlesztést is.

Levi elmesélte, hogy mennyire ijesztő volt Amber-t elkékülve látnia:

“Ez volt életem legrémesebb élménye.” – mondta. “Attól tartottam, hogy három pici babával kell hazatérnem egyedül, anyuci nélkül.”

Amber rengeteg vért vesztett, de csodával határos módon túljutott a krízisen. Hat órával azután, hogy leállt a szíve, Levi már meglátogathatta.

A nagy trauma után a párnak még kijutott a megdöbbentő hírekből. Kiderült, hogy három kislányuk Norah, Rylan és Remi valójában egypetéjű hármasikrek, ami azt jelenti, hogy ugyanaz a petesejt kétszer is szétvált.


Ennek az esélye 1 a 250 millióhoz!

Levi elmondása alapján a babák naponta közel 21 pelenkát fogyasztanak el és a számok gyorsan növekszenek. A három csecsemő gondozási költségeinek ellensúlyozására a pár barátai egy GoFundMe adománygyűjtő lapot indítottak nekik. Emellett sok segítségben részesülnek a rokonoktól is.


Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate