-

Elborzadtak Tom Cruise felpüffedt arcától: a friss képeken csak árnyéka önmagánakA világ egyik legbefolyásosabb és legvonzóbb színésze mostanság nincs a legjobb bőrben.

Tom Cruise a kilencvenes években három ízben is szerepelt azon a listán, amelyen a People magazin a világ legcsodálatosabb 50 emberét szedi össze. Az Empire Magazin minden idők öt legnagyobb filmsztárja közé sorolta őt, és – tegyük hozzá – megérdemelten.

De még sorolhatnánk azokat a listákat és előkelő helyezéseket, amelyeket magáénak tudhat a kiválóság, így a Premiere Magazin legbefolyásosabb embereket felsoroló listáján is többször előkelő helyen jelent meg. 2006-ban a Forbes Magazin 100 híresség listáján már a legelőkelőbb helyen találkozhattunk vele.

Népszerűsége tehát minimum két évtizeden keresztül töretlen maradt!

Manapság azonban az alábbi fotók keringenek az interneten, amelyek a napokban, egy baseball meccsen készültek. Szomorú látványt nyújt Cruise felpüffedt arca, amelyen a rajongók ki is akadtak:

Reméljük, ez csak átmeneti állapot, és hamarosan viszont láthatjuk az igazi Tom Cruise-t, akit annyian szeretnek!Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate